WE GAAN WEER OPEN !!

WE GAAN WEER OPEN !!

GOED NIEUWS!
Vanaf maandag 1 juni zijn we weer 7 dagen per week open!

Wij hebben er ontzettend veel zin in om onze gasten weer te mogen ontvangen!

Wil je graag weer bij ons komen eten? Houd dan rekening met de volgende punten:

– Binnen is reserveren verplicht. Vanaf donderdag 28 mei kun je telefonisch reserveren (0541-518989) maar wil je nu meteen een tafel reserveren dan kan dat online via WWW.GRANDCAFEDEDOMINEE.NL

– Wij mogen maximaal 30 gasten (excl. personeel) in ons restaurant plaatsen. Om zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid te geven bij ons te lunchen of dineren hanteren we de volgende tijdsblokken:
LUNCH:
-MAANDAG T/M ZATERDAG van 11:00 tot 12:30uur, van 12:45 tot 14:30 uur en van 14:45 tot 16:30 uur.
-ZONDAG van 12:00 tot 13:45 en van 14:00 tot 16:00 uur.

DINER:
-MAANDAG T/M ZATERDAG van 17:00 tot 19:15 en van 19:30 tot we gaan sluiten.
-ZONDAG van 16:15 tot 18:30 uur en van 18:45 tot we gaan sluiten.

Buiten op het terras is reserveren niet verplicht maar wel wenselijk. Een tafel op het terras kun je reserveren via WWW.TERRASJEBOEKEN.NL
We zullen ook enkele tafels vrij houden voor gasten die spontaan langs willen komen maar wilt u zeker zijn van een tafeltje dan raden wij aan om te reserveren!! Dit kan tot 7 dagen van te voren i.v.m. de weersvoorspellingen.

-Mocht er binnen toch plek zijn en je hebt niet gereserveerd, zullen we vragen om enkele gegevens in te vullen, dit is verplicht vanuit de overheid. Als je de gegevens hebt ingevuld mag je plaatsnemen aan tafel.

– Iedereen moet 1,5 meter afstand houden. Met uitzondering, mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Wilt je reserveren voor meer dan twee personen en vorm je geen huishouden?
Houd er dan rekening mee dat je met je gezelschap op 1,5 meter van elkaar moet zitten.

– Bij binnenkomst zal een medewerker met een gesprek inschatten of het bezoek risico’s oplevert. Indien jij of iemand anders verkoudheids- of griepklachten vertoont, moeten we de toegang helaas ontzeggen.

-De veiligheid van de gasten en van onze medewerkers staat voorop. Hiervoor hebben we verschillende maatregelen getroffen. Er staat een desinfectiepaal, waarmee je de handen kunt desinfecteren bij binnenkomst. Dit is verplicht!!
Bij de toiletten hebben we wastafelkranen geïnstalleerd die werken met een infraroodsensor, waardoor de kraan automatisch aan en uit gaat. Al onze glazen gaan na gebruik door een spoelmachine zodat je altijd uit een schoon glas drinkt en we zullen er voor zorgen dat de tafels, stoelen en menukaarten grondig zijn gereinigd voordat je plaats neemt aan tafel!!

Houd afstand en geef elkaar de ruimte bij het passeren. We hopen jullie snel weer te zien!

Groeten,

Team De Dominee